Skrivna och oskrivna regler vid arbetsplatsen

Nej jag vill hitta något längre bort


skrivet den 04 jul av Admin, klockan:11:13
Maskinist på en Polenfärja, servicepersonal till Siljalines kryssningsfartyg, rörmokare i Norge eller turistvärd för reseboalget Appolo. Det var de alternativ jag hittade som kändes mest trovärdiga och intressanta nöär jag gick omkring bland över 1000 andra personer på mässan över utländska jobb man kunde få information om. Dessa lockande löften var fån början riktigt bra, men ju mer jag sett vad som erbjudits har jag inte blivit lika övertygad. Jobba på en båt mellan Sverige och Finland känns inte som ett utlandsjobb och rörmokare har jag ingen behörighet för. Däremot maskinist, där finns åtminstone kompetensen och erfarenheten. Fast det är ej heller riktigt vad jag hade drömt om. Nej ska jag hitta ett jobb i andra länder vill jag att det ska ligga längre bort, längre avstånd till mina hemtrakter. Ett annat land som jag aldrig tidigare har varit på eller kommit i konatkt med. Till sist hittar jag ändå ett intresant alternativ jag beslöt mig för att titta närmare på. Man söker skandinaviska lägerledare i USA närmare bestämt i Texas. Utan att tveka tog jag med mig alla papper med mig hem och läste på och fyllde i ansökan som man kunde hitta på

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt